Wij hechten groot belang aan uw privacy. U bepaald wat wij met de geselecteerde ondernemers mogen delen.

Het "Aanvragen begroting" formulier
Voor het aanvragen van een begroting gaat u naar het Aanvraagformulier
In dit formulier zijn een paar verplichte velden die duidelijk dik gedrukt zijn aangegeven en ingevuld MOETEN worden, anders kan men geen contact met u opnemen
Het formulier bestaat uit 3 delen.
  • Uw eigen gegevens, waarbij u aangeeft hoe u benaderd wilt worden: per e-mail, telefoon of per post. U hoeft niet alles in te vullen, als men u maar kan bereiken.
  • Afhankelijk van de categorie kunt u vragen beantwoorden of uw wensen weergeven. De nauwkeurigheid van de uitvaartbegroting is mede gebaseerd op deze gegevens.
  • Kiezen van de gekozen ondernemers uit de, door u, gekozen regio. Na het verzenden van de gegevens ontvangen de gekozen ondernemrs een email en een SMS.
Het "Zoek een ondernemer" aanvraagformulier
Als u geen haast heeft, alleen informatie wenst te krijgen of ene specifieke ondernemer zoekt,  Voor als u geen haast heeft of alleen algemene informatie zoekt, kiest u voor
"Zoek ondernemers". Geef een onderwerp op en een plaats of postcode en druk op "Zoeken". U ziet dan een overzicht van de ondernemers die aan uw keuze voldoen en in het juiste werkgebied hun dienstverlening uitoefenen. Elke ondernemer presenteert zichzelf aan u zodat u de ondernemer(s) kunt kiezen waar u een goed gevoel heeft. Zij ontvangen een email met uw gegevens en helpen u graag verder. 

Kosten
Hierover hoeft u zich geen zorgen  maken. Het aanvragen van informatie of een kennismakingsgesprek is gratis. Wij hebben afspraken gemaakt met de ondernemers dat zij u geen onverwachte kosten in rekening zullen brengen.

Kwaliteitsonderzoek
Na verloop van tijd ontvangt u van ons eenmalig een email met de vraag of u vrijblijvend, wil meehelpen onze dienstverlening te verbeteren.

Informatie
Op de pagina Informatieve Websites vind u links naar websites die wij hebben gevonden en waar u mogelijk informatie kan vinden over interessante onderwerpen. Deze pagina zal voortdurend aangevuld worden met nieuwe informatie en links.