Achtergrondinformatie


Mijn naam is Niek Sjaardema en mijn bedrijf is gevestigd in Enkhuizen en ben nu 5 jaar betrokken bij uitvaartverzorging. Hierin zag ik vele gevallen waarbij mensen geen eerlijke informatie kregen of dat verzekeringen niet aan de verwachtingen voldeden.

Door maatschappelijk te ondernemen krijgt iedereen de mogelijkheid om vooraf inzage te krijgen in de kosten en mogelijkheden van een uitvaart. Daarbij kunt u een vertrouwensband opbouwen met specialisten die u graag helpen de juiste keuzes te maken en uw belangen willen  behartigen.
Ik ga met alle bezoekers en ondernemers om op basis van eerlijkheid, wederzijds respect en delen zonder direct belang. Ik hoop dat elke bezoeker deze handelswijze respecteert en overeenkomstig met onze website omgaat.
Met de aangesloten ondernemers zijn duidelijke afspraken gemaakt zodat u niet met onverwachte kosten geconfronteerd wordt. Mocht wil wel gebeuren, neem dan direct contact met ons op. Wij doen dan onze uiterste best een bevredigende oplossing te vinden.

Wilt u meer weten over onze missie en visie, klik HIER