Wij hechten groot belang aan uw privacy. U bepaald wat wij met de geselecteerde ondernemers mogen delen.

Kosten
Voor u zijn aan het aanvragen van een begroting geen kosten verbonden. We hanteren een zeer beperkt advertentieaanbod van bedrijvn die een meerwaarde kunnen leveren op het gebied van uitvaart(na)zorg. Wij vragen de deelnememde ondernemers een kleine vergoeding om met u in contact te mogen komen, zij besparen op advertentiekosten en zijn daardoor zelfs goedkoper uit.

Het "Aanvragen begroting" formulier
Voor het aanvragen van een begroting gaat u naar het aanvraagformulier
In dit formulier zijn een paar verplichte velden die duidelijk dik gedrukt zijn aangegeven en ingevuld MOETEN worden, anders kan men geen contact met u opnemen
Het formulier bestaat uit 3 delen.
  • Uw eigen gegevens, waarbij u aangeeft hoe u benaderd wilt worden: per e-mail, telefoon of per post. U hoeft niet alles in te vullen, als men u maar kan bereiken
  • Afhankelijk van de categorie kunt u vragen beantwoorden of uw wens in een notitie achterlaten. De nauwkeurigheid van de uitvaartbegroting is mede gebaseerd op deze gegevens. Na het verzenden van de gegevens onvangen de gekozen ondernemrs een email en een SMS met de, door u, verstrekte gegevens.
Het "Algemene" aanvraagformulier
Voor als u geen haast heeft of alleen algemene informatie zoekt.
Kies dan voor  "Zoek ondernemers". Geef een onderwerp op en een plaats of postcode en druk op "Zoeken". U ziet dan een overzicht van de ondernemers die aan uw keuze voldoen en in het juiste werkgebied hun dienstverlening uitoefenen. Elke ondernemer presenteert zichzelf aan u zodat u de ondernemer(s) kunt kiezen waar u een goed gevoel heeft. Zij ontvangen een email met uw gegevens en een SMS en helpen u graag verder. 

Interessante links
Op de pagina Informatieve Websites vind u links naar websites die wij hebben gevonden en waar u mogelijk informatie kan vinden over interessante onderwerpen. Deze pagina zal voortdurend aangevuld worden met nieuwe informatie en links.

Kwaliteitsonderzoek
Na verloop van tijd ontvangt u van ons eenmalig een email met de vraag of u vrijblijvend, wil meehelpen onze dienstverlening te verbeteren.